Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadının Günlüğü:

Kadının Günlüğü:
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadının Günlüğü: Kadının Günlüğü: Bugün üç sene bitti Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü dek mutluyum Tanrım, onu ne değin seviyorum bir erkek, albenili, yakışıklı, halden anlayan,insancıl, her şey var Bugün Cumartesi, bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin En sevdiği yemek yemek olan pastırmalı kurufasulye ile pilav yapıyorum Pişti, demleniyor Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız Eve geldi sonunda Beni öpüşü azıcık soğuktu, aklı diğer yerde yarı Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime karşın, bana saldırmadı Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler geveledi Yemekte birazcık keyfi yerine kazanç gibi oldu, lakin hala düşünceli, hala uzakta, hala kabuğuna çekilmiş Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşı şarabımızı yudumlarken, bundan böyle dayanamadım neyin var?diye sordum id Gülümsedi, zoraki bir gülüş, acı dolu, mesafe batmış Yok birşeyimdiye geçiştirdi O gürül gürül yanan aşkın bu kadar ivedi biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle elde etmek istediğini söylüyordu Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile Şayet de kilo alıyorum Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum Elimi okşadı, lakin eller uyuşmuş, parmak uçları soğuk Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar BittiBitttiBitti Tanrım, ölmek istiyorum Kendimi son kere onun kollarına attım Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım Erkeğin Günlüğü: Öf be, Fener tekrar yenildi Ama, kurufasülye güzeldi  

858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt