Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kafirun suresi ve anlamı

kafirun suresi ve anlamı
0
172

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kafirun suresinin anlamı
kafirun suresi okunuşu

Kâfirun Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim

Kul yâ eyyühel kâfirûne lâ â'büdü mâ tâ'büdûne ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd ve lâ ene âbidün mâ abedtüm ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd leküm diniküm veliye diyn

Kâfirun Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ama: Ey kafirler, ben sizin tapmakta olduğunuz putlara tapmam Siz de benim mâ'buduma tapanlardan değilsiniz Ve ben sizin taptıklarınıza katiyen tapıcı olmadım Siz de benim mâ'buduma tapıcılardan değilsiniz Sizin dininiz size, benim dinim bana *

Similar threads

Kafirun Suresi ve açıklaması Kafirun Suresinin meali Kafirun Suresinin tefsiri Bismillahirrahmanirrahim Kul yâ eyyühel kâfirûne lâ â'büdü mâ tâ'büdûne ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd ve lâ ene âbidün mâ abedtüm ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd leküm diniküm veliye diyn Kâfirun Sûresinin Anlamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı Nedir Kafirun süresi Farz namazların birincil rekatında okunur Kafırun Okunuşu Kul yâ eyyühel kâfirûn Lâ a'büdü mâ ta'büdûn Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd Ve lâ ene âbidün mâ abedtüm Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd Leküm dînüküm veliye dîn Kafırun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Namaz Sureleri Namaz surelerinin anlamları Namazda okunan sureler ve surelerin anlamları Fatiha Sûresi ve Anlamı Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillâhi rabbil'alemin Errahmânir'rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim Sırâtellezîne en'amte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Okunuşu Bismillahirrahmânirrahim 1 Kul yâ eyyühel kâfirûn 2 Lâ a'büdü mâ ta'büdûn 3 Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd 4 Ve lâ ene âbidün mâ abedtüm 5 Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd 6 Leküm dinüküm veliye din Anlamı Rahmân ve Rahim olan Allah'ın ismiyle 1 De ki: Ey kâfirler! 2 Ben sizin kulluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Kafirun Suresi Kuran-ı Kerim'de 109. sırada olan Kafirun Suresi hakkındaki tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Kafirun Suresinin türkçe okunuşu, meali ve sesli olarak okunuşu ile sureyi ezberleyebilir, konusunu ve faziletlerini öğrenebilirsiniz. Kafirun Suresi Okunuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,465Konular
981,154Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt