Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı
0
99

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kuşbaşı et
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 1 adet kapya biber ( isteğe bağlı)
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz, pulbiber
Sosu için;
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz ,sıcak su

Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce etimizi güzelce kavuralım.
  2. Patatesi küp küp doğrayıp yağlayıp baharatlayıp fırına verelim (tuz ek etmiyoruz geç pişer).
  3. Başka bir tencerede yemeklik doğranmış soğanı, doğranmış sarımsağı ve yemeklik doğranmış biberi kavuralım.
  4. Eti, doğranmış domatesi ve salçayı da ek edip karıştıralım.
  5. Pişen patatesi ve etide ek edip güzelce karıştıralım.
  6. Tuz ve baharatı da ekleyelim.
  7. Yağlı kağıtları kare kare keselim tam ortalarına hazırladığımız materyalden koyup katlayıp tepsiye dizelim.
  8. Sosumuzu da hazırlayıp tepsiye döküp 200 derecedeki sıcak fırına verelim biraz kızardıktan sonra çıkarıp servis yapalım. Afiyet olsun ????.
Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Orman Kebabı Tanımı İçin Materyaller 400 gram kuşbaşı et1 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak/ kullandım isteğe bağlı2 adet havuç3 adet orta uzunluk patates2 adet sıvı yeşil biber1 kase bezelye1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası3.4 kaşık sıvı yağı1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı doğranmış et1 şişe bezelyeli garnitür3-4 adet patates3 adet havuçTuzBiraz kekik2 yemek kaşığı tereyağıYarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvı yağ6- 8 adet yağlı kâğıt Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk evvel kuşbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Kağıt Kebabı Tanımı İçin Gereçler 500 gram dana yahut kuzu eti (Kuşbaşı doğranmış)2 adet orta uzunluk havuç2 adet orta uzunluk patates1,5 su bardağı bezelye1 yemek kaşığı domates salçasıYarım çay bardağı zeytinyağıTuz, kekik, kimyon, pulbiber Kağıt Kebabı Tanımı Yapılışı Eti düdüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Geleli Kebabı Tanımı İçin Materyaller 250 gram dana kuşbaşı et2 adet patlıcan2 adet biber2 adet sulu domates1 adet soğanYarım yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı sıvı yağ (etlere )2 yemek kaşığı sıvı yağ (patlıcanlara)1 su bardağı suKarabiberTuz Geleli Kebabı Tanımı Yapılışı Patlıcanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Sultan Kebabı Tanımı İçin Gereçler İç harcı: 300 gram dana kuşbaşı1 adet orta uzunluk soğan2 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı domates salçası8-10 adet kültür mantarı1 adet patlıcan1 konserve garnitürKarabiberTuzKırmızı pul biber2 adet yufka Beşamel sos için: 1 yemek kaşığı tereyağı1,5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt