Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kağıt Uçak Modelleri Ve Yapılışları

0
146

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Kağıttan basit bir uçak yapımı açıklama yapmak istiyorum sizlere düz bir kağıt hazırlayın daha sonra bu kağıdı ortadan ikiye katlayın Köşeleri ortaya eşit getirip, kağıdı katladığınız yönün dışına doğru katlayınHer iki köşeyi benzer şekilde içe katlayındaha sonra katlanılan köşelerin açılmaması için içte kalan artık kısmı köşeler kapayacak şekilde üstteki tarafa doğru katlayın

sonradan Çıkan şeklin kanadını oluşturmak için düz köşelere denk gelecek şekilde iç kısma doğru bükünHer iki taraf katlandığında uçağınız artık hazırduruma gelmiştirİşte hepsi bu değin gayet basit olduğunu düşünüyorum umarım anlatabilmişimdir hemencecik bir tane denemeye ne dersiniz kolay gelsin arkadaşlar

Aşağı görmüş olduğunuz resimlerdeki uçak modellerini çok basit bir şekilde birazcık uğraş gösterirseniz yapabilirsinizAşağıdaki resimlerde ayrı model uçakların yapılışlarını öğrenebilirsiniz

ALT :larcomupluploadskagitucakyapimi87112pngkagitucakyapimi87112ALT

ALT :larcomupluploadskagittanucakyapimi21076kagittanucakyapimi21076ALT

ALT :larcomupluploadskagittanucakyapimi90642kagittanucakyapimi90642ALT *

Similar threads

Kağıt Ucak Modelleri Ve Yapılışları Kağıttan basit bir ucak yapımı anlatmak istiyorum sizlere duz bir kağıt hazırlayın daha sonra bu kağıdı ortadan ikiye katlayın Koşeleri ortaya denk getirip, kağıdı katladığınız yonun dışına doğru katlayınHer iki koşeyi aynı şekilde ice katlayınDaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Kağıttan Kolay Uçak Yapımı Kağıttan uçak yapmanın en basit yolunu sizlere izah etmek istiyorum epeyce kolay bir şekilde yapabileceğiniz bir uçak Bir adet A4 kağıdı alın sonra elinideki kağıdı boyuna ortadan katlayın katladığınız yer katlama kısmı belirgin olsunDaha sonradan Katlama yerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Bugün defalarca birlikte kağıtta basit uçak yapımını deneyeceğiz Aşamaları peyderpey resimlerle göstererek ne kadar basit olduğuna da şahit olacaksınız Kağıt uçak yapımı için bize gereken tek şey istediğiniz renk ve desende bir A4 kağıdı Başka bir ihtiyacımız olmayacak Derhal uçağımızı yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kağıttan Kolay Ucak Yapımı Kağıttan ucak yapmanın en kolay yolunu sizlere anlatmak istiyorum oldukca basit bir şekilde yapabileceğiniz bir ucak Bir adet A4 kağıdı alın daha sonra elinideki kağıdı boyuna ortadan katlayın katladığınız yer katlama kısmı belirgin olsunDaha sonra Katlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Minicik ayaklarında hem çok sevimli duracak hem de sıcacık tutacak kolay örgü patik modellerinin yapılışını sizler için derledik. Örgü bilmeyenlerin bile bakarak kolaylıkla yapabileceği en şık ve tarz bebek örgü patik modellerine birde bizde bakın! Bebekler için kolay örgü patik nasıl örülür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt