Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kağıt Ucak Modelleri Ve Yapılışları

0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Kağıttan basit bir ucak yapımı anlatmak istiyorum sizlere duz bir kağıt hazırlayın daha sonra bu kağıdı ortadan ikiye katlayın Koşeleri ortaya denk getirip, kağıdı katladığınız yonun dışına doğru katlayınHer iki koşeyi aynı şekilde ice katlayınDaha sonra katlanılan koşelerin acılmaması icin icte kalan artık kısmı koşeler kapayacak şekilde ust tarafa doğru katlayın

Daha sonra Cıkan şeklin kanadını oluşturmak icin duz koşelere denk gelecek şekilde ic kısma doğru bukunHer iki taraf katlandığında ucağınız artık hazırduruma gelmiştirİşte hepsi bu kadar gayet kolay olduğunu duşunuyorum umarım anlatabilmişimdir hemen bir tane denemeye ne dersiniz kolay gelsin arkadaşlar

Aşağıda gormuş olduğunuz resimlerdeki ucak modellerini cok kolay bir şekilde biraz caba gosterirseniz yapabilirsinizAşağıdaki resimlerde farklı model ucakların yapılışlarını oğrenebilirsiniz

ALT :wwwupluploadskagitucakyapimi87112pngkagitucakyapimi87112ALT

ALT :wwwupluploadskagittanucakyapimi21076kagittanucakyapimi21076ALT

ALT :wwwupluploadskagittanucakyapimi90642kagittanucakyapimi90642ALT

Similar threads

Kağıt Uçak Modelleri Ve Yapılışları Kağıttan basit bir uçak yapımı açıklama yapmak istiyorum sizlere düz bir kağıt hazırlayın daha sonra bu kağıdı ortadan ikiye katlayın Köşeleri ortaya eşit getirip, kağıdı katladığınız yönün dışına doğru katlayınHer iki köşeyi benzer şekilde içe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Kağıttan Kolay Ucak Yapımı Kağıttan ucak yapmanın en kolay yolunu sizlere anlatmak istiyorum oldukca basit bir şekilde yapabileceğiniz bir ucak Bir adet A4 kağıdı alın daha sonra elinideki kağıdı boyuna ortadan katlayın katladığınız yer katlama kısmı belirgin olsunDaha sonra Katlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Bugun hep birlikte kağıtta kolay ucak yapımını deneyeceğiz Aşamaları adım adım resimlerle gostererek ne kadar kolay olduğuna da şahit olacaksınız Kağıt ucak yapımı icin bize gereken tek şey istediğiniz renk ve desende bir A4 kağıdı Başka bir ihtiyacımız olmayacak Hemen ucağımızı yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Kağıt kebabı sebzelerle bütünleşen kuşbaşı etin önce ocakta sonra fırında pişirilmesi ile yapılır. Fırına konduğunda yağlı kağıda sarılır. Kağıt kebabı adının hakkını veren bir lezzettir. Kağıt kebabı yaparken porsiyonları önceden ayarlayabilir ve rahatlıkla kişi sayısına göre yemeğinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Boyanabilir Duvar Kağıdı Nasıl Yapıştırılır, Boyanabilir Duvar Kağıdı Nasıl Kaplanır, Cirişin surulmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler: Cok ince surmek yerine cok kalın surun Gerekirse cirişi her zaman suyla inceltebilirsiniz Duvar kağıdını keserken yukarıda altı, altta dort...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt