Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kağıtta Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi Resimli

Kağıtta Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi Resimli
0
55

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Kağıtta Sakızlı Levrek Buğulama Nasıl Yapılır
Kağıtta Sakızlı Levrek Buğulama yapılışı
Resimli Kağıtta Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi


imageskagittasakizlilevrekbugulamatarifiresimli5ad4552ec0b39


Malzemeler:

1 adet derisi alınmış levrek fileto
2 adet ince doğranmış domates
yarım limon (soyulup slays kesilmiş)
2 adet ince doğranmış biber
1 adet defne yaprağı
6 adet mantar(ikiye veya dorde kesilmiş)
2 diş sarımsak
1damla cam sakızı
krema
maydanoz
tereyağ
tuz ve karabiber

Hazırlanışı:

Tereyağında sarımsak, mantar, biber sote edilir Domatesle birlikte defne yaprağı, cam sakızı, tuz karabiber katılıp, biraz su veya domates suyu ilave edilerek beş dakika daha pişirilir son olarak krema katılır

40*40 olarak kesip ıslattığımız yağlı kağıda cukur bir tabak uzerine alarak tuzlayıp biberlediğimiz levrek filetolarını ortaya koyup uzerine hazırladığımız sosu ve dilimlenmiş domates, limon, maydanoz dallarını koyup kağıdı mutfak ipiyle bohca şeklinde bağlıyoruz

170 derece’de 20 dakika fırında pişirip servise sunuyoruz
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt