Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsa Lloyd, 6 yıl once kağıttan tasarımlar oluşturmaya başladım Grafik tasarım ve animasyon projelerinde calışırken boş zamanlarımda işler yapmaya başladım İlk once 2B kağıt sinek kuşu yaptım
TACİRİN HİKAYESİ
Bir tacirin bir dudusu vardı, kafeste hapsedilmiş, güzel bir duduydu Tacir, Hindistan’a gitmek üzere yol hazırlığına başladı Kerem ve ihsan dolayısıyla, kölelerinin, cariyeciklerinin her birine “Çabuk söyle, sana Hindistan’dan ne getireyim? dedi Her birisi ondan bir şey...
Avrupa sineması ücretsiz olarak evlerinize geliyor!
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlenen 11. AB İnsan Hakları Film Günleri'nde Türkiye'ye özel gösterimli uluslararası ödüllü 28 farklı Avrupa filmi çevrimiçi seyredilebilecek.
festivalscope.com'da ücretsiz erişilebilen...
Not:Arkadaşlar istek ve önerilerinizi göz önünde bulundurdumBir kaç arkadaşlar bölümleri yeni konu açarak yap dediBende bunu göz önünde bulundurdum ve bölümlere yeni konulardan devam ediyorumHerkesin yorumlarını,isteklerini ve önerilerini bekliyorum
3BÖLÜM:
BİLİM HABERLERİ...
BİLİM ADAMLARI VE BULUŞLARI
Thomas Edison (1847 1931)
İnsanlık tarihinin en büyük mucitlerinden biri olan Thomas Edison, 1847de Amerikanın Ohio eyaletinde dünyaya geldi Yedi yaşındayken ailesiyle birlikte Michigan'daki Port Huron'a yerleşti ve ilköğrenimine burada başladı Fakat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.