Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kağıttan 3 boyutlu tasarımlar ve başarı hikayesi

Hoş geldin! pirasa tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kağıttan 3 boyutlu tasarımlar ve başarı hikayesi
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İsa Lloyd, 6 yıl once kağıttan tasarımlar oluşturmaya başladım Grafik tasarım ve animasyon projelerinde calışırken boş zamanlarımda işler yapmaya başladım İlk once 2B kağıt sinek kuşu yaptım

Similar threads

TACİRİN HİKAYESİ Bir tacirin bir dudusu vardı, kafeste hapsedilmiş, güzel bir duduydu Tacir, Hindistan’a gitmek üzere yol hazırlığına başladı Kerem ve ihsan dolayısıyla, kölelerinin, cariyeciklerinin her birine “Çabuk söyle, sana Hindistan’dan ne getireyim? dedi Her birisi ondan bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
386
Avrupa sineması ücretsiz olarak evlerinize geliyor! Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlenen 11. AB İnsan Hakları Film Günleri'nde Türkiye'ye özel gösterimli uluslararası ödüllü 28 farklı Avrupa filmi çevrimiçi seyredilebilecek. festivalscope.com'da ücretsiz erişilebilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Not:Arkadaşlar istek ve önerilerinizi göz önünde bulundurdumBir kaç arkadaşlar bölümleri yeni konu açarak yap dediBende bunu göz önünde bulundurdum ve bölümlere yeni konulardan devam ediyorumHerkesin yorumlarını,isteklerini ve önerilerini bekliyorum 3BÖLÜM: BİLİM HABERLERİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
BİLİM ADAMLARI VE BULUŞLARI Thomas Edison (1847 1931) İnsanlık tarihinin en büyük mucitlerinden biri olan Thomas Edison, 1847de Amerikanın Ohio eyaletinde dünyaya geldi Yedi yaşındayken ailesiyle birlikte Michigan'daki Port Huron'a yerleşti ve ilköğrenimine burada başladı Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt