Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahraman Tazeoğlu Eyvallah

Kahraman Tazeoğlu Eyvallah

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Eyvallah Kahraman Tazeoğlu
Kahraman Tazeoğlu eyvallah kitabı

Yüreklerin Efendisi ’nden Araz, Seni İçimden Terk Ediyorum, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Susacak Var, Beni Susarken Bölme eserlerindeki “aşka, rüzgara, ayrılığa ve zamana karşı olan tüm şiirler ve şiirsel denemeleri

Sesim yetişmedi sana, sustum Hayatıma bir seni ekledim Sen yokluğunla çoğalırken günlerimde, ben acemice sana yürüdüm Sesim yetişmedi sana

Ben sana yenilmek için sevdim seni Hayallerime yakıştığın için sevdim Fakat artık gitme vakti Duymadığın sesimi sana itimat ederek, acılarıma yokluğunu ekleyerek ve nereye gidersem gideyim seninle kalarak gitme vakti duam olup kalacaksın… sevdikçe, çoğalacaksın yokluğunla içimde

Kızma bana sitemkâr yazıyorum diye küskünlüğüm inan sana yok Laf dinletemiyorum duygularıma, yüreğime Saatler seni sen geçmiyor Selamını getirmiyor rüzgarın nefesi Yollar yolumu sana bağlamıyor Sen bırakma beni *

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt