![kahvalti-pisisi.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2022/02/24/kahvalti-pisisi.jpg)
Kahvaltı Pişisi Tanımı İçin Malzemeler
- 1,5 su bardağı yoğurt
- 1 adet yumurta
- 1 paket hamur kabartma tozu
- Tuz
- 5 su bardağı un (azar azar un ekleyelim)
- Sıvı yağ (kızartmak için)
Kahvaltı Pişisi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel sıvı materyallerimizi bir kapta çırpalım.
- Ardından unu ekleyelim homojen yumuşak bir hamur yoğuralım 10 dakika bekletelim.
- Hamuru ikiye bölelim.
- Merdaneyle açalım bardağın ağız kısmıyla yuvarlak yapalım bi posta bu türlü yaptım.
- Diğer hamurlarda kare halinde kestim.
- Önceden ısıtılmış sıvı yağda artlı önlü kızartalım asla yağ çekmedi içi boş reçelle peynirle mis üzere kahvaltı pişisi ????
????sıcak sıcak servis yapalım afiyet bal şeker olsun inşallah ????
????.