Kahvaltıların Vazgeçilmezi Tereyağlı Sarımsak Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram tereyağ
- 3-4 diş sarımsak (sarımsağı ne kadar sevdiğinize bağlı)
- 1 buçuk tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz (damak zevkinize göre)
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 kısım taze soğan (yeşil kısmı) ince kıyılmış maydanoz
Kahvaltıların Vazgeçilmezi Tereyağlı Sarımsak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin ve geniş bir kaba oda sıcaklığında tereyağına rendelenmiş yada ezilmiş sarımsağı ve baharatları ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- İnce kıyılmış yeşillikleri de ekleyip tekrar karıştırıyoruz. Bu kadar.
- Dilediğiniz üzere süsleyip kahvaltı sofralarına hazırdır.Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.