Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahvaltılık Domatesli Sos

Kahvaltılık Domatesli Sos
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kahvaltilik-domatesli-sos.jpg

Kahvaltılık Domatesli Sos Tanımı İçin Materyaller

• 5 kilo domates
  • 1 demet maydanoz
  • 1 baş sarımsak
  • 1 çay bardağı sirke
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • İsteğe bağlı yeşil yada kırmızı biber
  • Tuz
  • Kekik
  • Cam konserve kavanozu (Yapılan materyale nazaran sayısı değişir ben 8 tane kavanoz kullandım sıfır kapak olursa daha garanti olur)

Kahvaltılık Domatesli Sos Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Domatesleri yıkayıp irice doğrayıp robottan geçiriyoruz. Tencereye boşaltıp özleşene kadar kaynatıyoruz.
  2. Biberleride çok iri yada çok ufak olmayacak halde doğrayıp ek ediyoruz. Onunda domatesle pişmesini bekliyoruz. İki materyal pişerken biz maydanozu doğruyoruz sarımsağı dövüyoruz.
  3. Zeytinyağını sirkesini koyduktan sonra maydanuzu kekiği sarımsağı koyup yalnızca iki dakika kaynatıp altını kapatıyoruz.
  4. Sarımsak çok pişince özü ve rayhası gidiyor biraz çiğ olarak gelirse sos daha lezzetli olacaktır.
  5. Kahvaltılık dedim lakin siz bu sosu hem makarnada hem kızartma yaparken yada sade ekmekle rahatlıkla tüketebilirsiniz. En yararlı sos diye düşünüyorum ve her yaz eksiksiz yapıyorum. Sizlerede tavsiyemdir. Kolay gelsin şifa olsun deneyip yiyenlere. ????????????????.

858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt