Kahvaltılık Mantarlı Kaşar Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kg mantar
- 2 kesim tavuk incik
- 2 kaşık zeytinyağı
- Kaşar rendesi
- Tuz
Kahvaltılık Mantarlı Kaşar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 kaşık zeytinyağında küçük doğradığımız tavuk etlerini kavuruyoruz.
- Yıkamış olduğumuz mantarları doğrayıp ek ediyoruz.
- Su salmadan harlı ateşte 7-8 dakika kavuruyoruz.
- Çok az tuz ek ediyoruz.
- Varsa küçük güveç kaplara, yoksa ısıya güçlü fırın kaplarına kişi sayısı kadar paylaştırıyoruz. ( borcamda yapıp piştikten sonra da paylaştırılabilir).
- Üzerini kaşar rendesiyle kaplıyoruz.
- Fırın tepsisine koyup kaşarlar hafif kızarasıya kadar pişiriyoruz. Nefis kahvaltılığımız hazır. Afiyet olsun ????.