Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahvaltılık Salçalı Hindi Sosis

Kahvaltılık Salçalı Hindi Sosis
0
77

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Kahvaltılık Salçalı Hindi Sosis Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket hindi kokteyl sosis
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 çay bardağından biraz az su
  • Sıvıyağ

Kahvaltılık Salçalı Hindi Sosis Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sosislerimizi doğrayıp, tavamıza alıyoruz, 5-6 kaşık sıvı yağ koyuyoruz ve kavuruyoruz.
  2. İyice kavrulunca üzerine salçalarımızı ek ediyoruz, biraz da bu biçimde kavuruyoruz (Ben sosise tuz eklemiyorum kendisi tuzlu olduğu için)
  3. Bu formda de biraz kavrulduktan sonra suyumuzu ekleyip (Bu kısımda istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz, ben sade yapıyorum) üstüne kapağını aralık bırakıyoruz.
  4. Bu biçimde biraz pişip, suyunu çektikten sonra ocağımızın altını kapatıyoruz. Sosisimiz servise hazırdır. Afiyet, bal, şifa olsun ????.
Kahvaltılık Salçalı Hindi Sosis Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kahvaltılık Salçalı Sosis Tarifi İçin Malzemeler 200 gram sosis ( 1 kase )1 yemek kaşığı salça1 tatlı kaşığı tereyağıAz sıvı yağ1 su bardağı sıcak su Kahvaltılık Salçalı Sosis Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sosisleri doğruyoruz. Yağı tavada eritip kızdırıyoruz. Sosisleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Biber Salçalı Sosis Tanımı İçin Malzemeler 4 5 adet sosis1 çay kaşığı biber salçasıSıvı yağSu Biber Salçalı Sosis Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biber salçasını yağ ile biraz kavuruyoruz. Sonra üzerine yuvarlak doğranmış sosislerimizi atıp, biraz kavuruyoruz. Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Nefis Kahvaltılık Salçalı Sosis Tarifi İçin Malzemeler 4 adet uzun sosis1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı tereyağı1,5 su bardağı suTuz1 çay kaşığı kekik Nefis Kahvaltılık Salçalı Sosis Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle sosisleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Salçalı Sosis Tanımı İçin Gereçler 250 gram sosis1, 5 yemek kaşığı salçaSıvı yağTuz, karabiber, pulbiber1 su bardağı su Salçalı Sosis Tanımı Yapılışı Sosislerimizi halka halka doğrayalım . Sıvı yağ koyduğumuz tavamızda kavuralım .2 dakika kadar . Akabinde salçamızı ekliyoruz. Biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kahvaltılık Patatesli Sosis Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk patates5-6 yemek kaşığı sıvı yağı5-6 adet sosis1 tatlı kaşığı domates salçasıYarım çay bardağı sıcak suDamak zevkinize nazaran tuzCay kaşığı ucu kadar karabiberCay kaşığı ucu kadar kekik1 çay kaşığı pul biber yahut kırmızı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt