Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahvaltılık Sos Nasıl Yapılır?

Kahvaltılık Sos Nasıl Yapılır?
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bayanlar sizlere ev yapımı kahvaltılık bir sos tarifi vermek istiyorum inanın cok lezzetli oluyorHem besleyici ve saplıklı ozellikle cocuklarınız yediğinde guzelde bir iştah acıcı olacağını duşunuyorumHemen sizlere Kolemiş patlıcan ve kozlenmiş kırmızı biberlerle yapılan nefis sos tarifimi paylaşmak istiyorum

ALT :wwwupluploadskahvaltilisos84918kahvaltilisos84918ALT

Oncelikle Kahvaltılık Sos İcin Gerekli Olan Malzemeleri sıralıyayım daha sonr atarifimizde gecelim ne dersiniz imageskahvaltiliksosnasilyapilir5ad3c71b561c4gif

Evet Kahvaltılık Sos İcin Gerekli Olan Malzemeler Şoyle:

3 Kilo patlıcan
3 kilo Domates
5 Kilo Kırmızı Biber
Bir su bardağı kadar sarımsak
Bir Su bardağı Zeytinyağı
Yarm su bardağı sirke
İsteğinize gore Fesleyen koyabilirsiniz

Kahvaltılık Sosumuzun Yapılışı Şoyledir:

Oncelikle patlıcanları ve kırmızı biberlerimizi guzelce kozluyoruz ardından kabuklaırnı guzelce soyuyoruz ve robottan geciriyoruzAynı şekilde domateslerimiiz ve sarımsaklarımızı da robottan geciriyoruzDaha sonra bu karışımı patlıcanların uzerine ekleyin ve ocağa alın iyice pişirin pişirdikten sonra karşımımızın uzerine zeytinyağını ekliyoruzSirkeyide ekleyin ve guzlece karıştırın işte hepsi bu kadar soğutun ve kavanozlara doldurun kahvaltılık sosumuz yenmek icin hazırdır

Similar threads

Bayanlar sizlere ev yapımı kahvaltılık bir sos tarifi tahsis etmek istiyorum inanın fazla lezzetli oluyorHem besleyici ve saplıklı özellikle çocuklarınız yediğinde güzelde bir iştah açıcı olacağını düşünüyorumHemen sizlere Kölemiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biberlerle yapılan nefis sos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler 2 kilo domates5 kilo biber1 kilo patlıcan1 baş sarımsak1 çay bardağı sıvı yağ7 çeşit baharat (poy) dileyen katmayabilir Kahvaltılık Sos Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalar; Kırmızı biberleri ve patlıcanları közledim. Domatesleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler 4 kilo domates2 kilo kırmızı biber1,5 kilo patlıcan1 kilo havuç1 su bardağı sıvı yağ5-6 kesme şeker3 yemek kaşığı tuz Kahvaltılık Sos Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biber ve patlıcanları közleyip kabuklarını soyarak rondodan çekip kenarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kahvaltılık Domatesli Sos Tanımı İçin Materyaller 5 kilo domates1 demet maydanoz1 baş sarımsak1 çay bardağı sirke1 su bardağı zeytinyağıİsteğe bağlı yeşil yada kırmızı biberTuzKekikCam konserve kavanozu (Yapılan materyale nazaran sayısı değişir ben 8 tane kavanoz kullandım sıfır kapak olursa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Kahvaltılık Acuka Sos (Kışlık) Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo domates2,5 kilo kapya/kırmızı biber1,5 su bardağı zeytinyağı1 çay bardağı biber salçası (acı/tatlı isteğe göre)1 baş sarımsak1 paket yedi çeşit baharat1,5 çorba kaşığı toz şeker1 çorba kaşığı tuz1 kase çekilmiş ceviz Kahvaltılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt