Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff

Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff
0
63

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım paket sütlü kurabiye
  • 10-20 gram margarin
  • 4 çay kaşığı hindistan cevizi
  • 2 çay kaşığı dövülmüş fındık
  • 1 paket sütlü çikolata (Benmari tarzı eritilmiş )
Süslemek için;
  • Altın tozu

Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben hazır silikon kalıp kullandım.
  2. İlk evvel çikolatayı benmari adabı eritelim ve silikon kabının içerisine bir kaşık yardımı ile koyalım. 5 dk buzluğa kaldıralım.
  3. Margarini eritelim. Daha sonra dövülmüş kurabiyeleri bir kabın içerisine koyalım.
  4. Hindistan cevizi, fındık, eritilmiş margarin ekleyip, karıştıralım.
  5. Karıştırılan harcı silikon kalıplara paylaştırıp tekrar buzluğa kaldıralım.
  6. Tamamen dönmüş truff kurabiyemizi silikon kalıptan çıkartalım. Servis edelim. Afiyet olsun.
Not:

1-Sütlü kurabiye yerine alternatif olarak yarım paket burçak kullanabilirsiniz ufalanmış yahut dövülmüş.

2-Süslemek için ben altın tozu kullandım. Şeker hamuru süslemek için kullanılan tozdan büsbütün tercihe bağlı dilerseniz çikolata sosu da ekstradan kullanabilirsiniz.

Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Artan Kurabiye Yahut Kekle Truff Tanımı İçin Malzemeler 30 adet kurabiye yahut 10-15 dilim kek80 gram sütlü çikolata1 çay bardağı sütKakao (Kurabiye ve kekiniz sadeyse)Yarım çay bardağı fındık Üzeri için 160 gram sütlü çikolata yahut bitter çikolata Artan Kurabiye Yahut Kekle Truff Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Truff Tanımı İçin Gereçler 1 paket hazır kakaolu baton kek1 paket hazır krema40 gram sütlü çikolata40 gram bitter çikolata1/2 (yarım) su bardağı dövülmüş fındık Bulamak İçin Dilediğiniz gereçleri kullanabilirsiniz Truff Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kremayı tencereye koyalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Truff Tanımı İçin Materyaller 2 paket kakaolu kek (isterseniz meskende yaptığınız kek de olur)2 yemek kaşığı kakaolu puding2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağıYarım çay kaşığı toz (granül) kahve1 yemek kaşığı su Truff Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kakaolu keklerimizi elimizle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Truff (Cuppops) Tarifi İçin Malzemeler Hazır kakaolu kek (marketten)1 tane portakal rendesi ve suyu1 paket çikolata (küçük)Yarım paket krema (100ml)Fındık kullanabilirsiniz çok yakışıyor çocuklar istemediği için ben eklemedim Üzeri için; 1 paket çikolata 100 gr (sütlü)Yarım paket krema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pratik Truff Tanımı İçin Materyaller 2.5 su bardağı ufalanmış kek1 paket kakaolu bisküvi25 gram eritilmiş tereyağı1 çay bardağı süt Üzeri için: Kenton pasta süsü (isteğe bağlı)Beyaz çikolata pasta sosu (isteğe bağlı)Hindistan cevizi (isteğe bağlı)Fıstık tozu (isteğe bağlı)80 gram çikolataYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt