Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahveyi nasıl taze saklarız

0
232

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Kız isteme merasimlerinin, bayramların, komşularla ayaküstü yapılan sohbetlerin en vazgeçilmez arkadaşıdır Türk kahvesi Birde bayatlama derdi olmasa…

Aldığınız kahvenin ya muhafaza edilmesi gerekir ya da çabuk tüketilmesi… Eğer kahveyi seviyorum fakat çabuk tüketemiyorum diyorsanız o zaman size kahveyi nasıl taze saklarız onun püf noktasını verelim

Satın aldığınız kahveyi her daim taze saklayabilmek için cam bir kavanoza boşaltın ve içine iki tane kesme şeker atıp ağzını sımsıkı kapatın Günler sonradan yaptığınız kahvenin tazecik kaldığını ve birincil günki tadından birşey kaybetmediğini göreceksiniz *

Similar threads

Kahveyi nasıl taze saklarız imageskahveyinasiltazesaklariz5ad0f2928ffc1 Kız isteme merasimlerinin, bayramların, komşularla ayakustu yapılan sohbetlerin en vazgecilmez arkadaşıdır Turk kahvesi Birde bayatlama derdi olmasa… Aldığınız kahvenin ya cok iyi muhafaza edilmesi gerekir ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Türk Kahveyi Nasıl Saklanır Kahve aldınız ve kısa sürede tüketemeyeceksiniz ve malesef kahve fazla tez bayatlıyor daha sonra bir bakıyorsunuz kahvenin ne güzel koku gibi kokusu kalmış nede köpüğü Sizlerde bu sıkıntıdan müzdaripseniz benim gibi bakın şahane bir çözüm buldum hemen sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Türk kültüründe büyük bir öneme sahip olan kahve, bayramların ve kız isteme merasimlerin de olmazsa olmazıdır. Kahvenin bulunduğu ortama bağlı olarak, kahvenin ne zaman kavrulduğu, ne kadar süre kavrulduğu, kavrulduktan sonra yeterince dinlendirilip dinlendirilmediği lezzetini belirler. İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Türk kültüründe büyük bir öneme sahip olan kahve, bayramların ve kız isteme merasimlerin de olmazsa olmazıdır. Kahvenin bulunduğu ortama bağlı olarak, kahvenin ne zaman kavrulduğu, ne kadar süre kavrulduğu, kavrulduktan sonra yeterince dinlendirilip dinlendirilmediği lezzetini belirler. İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Türk kültüründe büyük bir öneme sahip olan kahve, bayramların ve kız isteme merasimlerin de olmazsa olmazıdır. Kahvenin bulunduğu ortama bağlı olarak, kahvenin ne zaman kavrulduğu, ne kadar süre kavrulduğu, kavrulduktan sonra yeterince dinlendirilip dinlendirilmediği lezzetini belirler. Uzmanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,500Konular
982,395Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt