Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları

Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kakaolu-ve-hurmali-yulaf-toplari.jpg

Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları Tanımı İçin Materyaller

• 8 – 10 adet hurma (Büyüklüğüne göre)
  • 3-4 adet kayısı
  • 5-6 yemek kaşığı yulaf ezmesi (Ben blenderda evvel biraz çektim un üzere olmadı daha büyük modüllü kaldı siz ince öğütülmüşte alıp kullanabilirsiniz
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 4 -5 adet ceviz (Kuruyemiş size kalmış ben bazen fındık bazen fıstık bazen badem kullanıyorum yoğunluğu da isteğe nazaran ayarlıyorum)
  • Fıstık ezmesi (İsteğe bağlı koymasanızda olur)
  • Hindistan cevizi

Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle hurma ve kayısıları sıcak suya koyup en az 5 dakika bekliyoruz yumuşasınlar.
  2. Yulafı blenderda çekip inceltiyoruz içine kuruyemiş ve kakaoyu da ekleyip çekiyoruz.
  3. En son hurma ve kayısıları ekleyip blenderda çekiyoruz.
  4. Karıştırdığımız malzemeyi elimizde top biçiminde yuvarlayıp hindistan cevizine buluyoruz.
  5. İsterseniz yulaf toplarının içine fıstık ezmesi koyabilirsiniz. Afiyet olsun.
  6. Taban not: materyalleri yuvarlarken elinizi biraz ıslatırsanız daha kolay form alıyor.
  7. Şekersiz atıştırmalık isteyenler için kusursuz bir seçenek oluyor.

Similar threads

Kakaolu Muzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Gereçler 1.25 su bardağı yulaf ezmesi2 yemek kaşığı kakao3 yemek kaşığı hindistan cevizi1 yumurta2 küçük ezilmiş muz1 tatlı kaşığı balİstenilen ölçüde kırılmış fındık Kakaolu Muzlu Yulaf Topları Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Muz ve bal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Yulaflı Hurma Topları Tarifi İçin Malzemeler 10-12 adet hurma5 silme yemek kaşığı yulaf unu (Yulaf ezmesini robottan çekip hazırlayabilirsiniz)1 tepeleme yemek kaşığı kakaoFıstık ezmesi (9-10 çay kaşığı)Bulamak için hindistan cevizi Yulaflı Hurma Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Muzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Materyaller 2-3 muz1 su bardağı yulafAldığı kadar yulaf unuİstenilen kadar ceviz2-3 yemek kaşığı hurma özü4 yemek kaşığı chia2 yemek kaşığı kakao Üzeri için : Şekersiz ya da kakao oranı yüksek çikolataEklenebilecek alternatif materyaller:Kuru kayısıFıstık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Kakaolu Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler 3 çorba kaşığı ince çekilmiş yulaf1 su bardağı süt1 soyulmuş elma1 avuç dut kurusu1 tatlı kaşığı toz kakao1 tatlı kaşığı hindistan cevizi tozu1 fiske şekerli vanilin1 avuç kuru üzüm Üzeri için isteğe bağlı olarak; BalPekmezTahinFıstık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Kakaolu Muzlu Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı granola yulaf2 yemek kaşığı yulaf ezmesi1 su bardağı laktozsuz süt1 tatlı kaşığı hindistan cevizi tozu1 tatlı kaşığı kakao1 çay kaşığı chia tohumu1 çay kaşığı keten tohumu1 tane muz Kakaolu Muzlu Yulaf Lapası Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt