Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kakaolu Yulaf Lapası (Videolu)

Kakaolu Yulaf Lapası (Videolu)
0
57

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

• 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 küçük muz
Üzerine;
  • Muz ve kivi

Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yulaf, kakao ve sütü ocağa alıp pişirmeye başlıyoruz.
  2. Kısık ateşe kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
  3. Lapa kıvamına geldikten sonra ılıması için kenara alıyoruz.
  4. Ilındıktan sonra balı ve ezdiğimiz muzu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  5. Üzerini kiviyle ve muzla süslüyorum.
  6. Sevdiğiniz rastgele bir meyve ve kuruyemişte hayli yakışır.Bu sağlıklı kolay ve doyurucu lapa tanımını denemenizi tavsiye ederim:)Tarifin görüntüsü ????beğenip abone olursanız çok keyifli olurum:)
Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kakaolu Yulaf Lapası (Sağlıklı Beslenenler İçin) Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı yulaf ezmesi1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı kakao1 tatlı kaşığı bal1 adet muz (Yarısı üzerine)4 adet ceviz (2 si lapanın içine) ( badem, fıstık, fındık çiğ olmak kaidesiyle kullanabilirsiniz) Kakaolu Yulaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Muzlu Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı İçin Gereçler 1 adet muz1/2 (yarım) su bardağı yulaf ezmesi1 su bardağı süt1 yemek kaşığı kakao1 yemek kaşığı bal yahut pekmez4-5 kare şekersiz çikolataHindistan cevizi Muzlu Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Muzu ezelim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kakaolu Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler 4-5 yemek kaşığı yulaf lapası1 su bardağı süt1 yemek kaşığı kakao(tarçın da ekleyebilirsiniz)1 tatlı kaşığı balMuz,çikolata( siz ne isterseniz ) Kakaolu Yulaf Lapası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 4-5 yemek kaşığı yulafı tavaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı İçin Gereçler 2 yemek kaşığı yulaf1 su bardağı sut (Laktozsuz)/ya da su1 yemek kaşığı hurma özü / ya da bal1 yemek kaşığı kakaoYarım muz (Eklemeseniz de olur ) Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı Yapılışı Yulaf, kakao, süt ve hurma özünü karıştırıp pişiriyoruz. Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller 3 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi1 su bardağı pınar protein vanilyalı süt1 tatlı kaşığı kakao(silme) Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı Yapılışı Ben yulaf ezmesini rondoda çekmiyorum zira taneli olarak yemeyi daha çok seviyorum. Tüm gereçleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt