elektronikci
FD Üye
Kakolu Kum Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 3 yemek kaşık kakao
- 1 adet kabartma tozu
- 2,5 su bardağı un
- 1 kutu sıvı krema
- 2 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt
- Muz, modül çikolata
Kakolu Kum Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta şeker köpürtülür. Sıvı yağ süt eklenir .
- Un, kakao ve kabartma tozu eklenir karıştırılır.
- Kelepçeli kalıba dökülür 180 evvelce ısıtılmış fırında pişirelim.
- Kreması için.Sıvı krema ,toz şanti.1 su bardağı süt mikserle çırpılır.
- Pişen kekimiz 3 modüle bölünür.
- Arasına krema sürülür muz ve kesim çikolata eklenir bi hal yaptıktan sonra kekin kalan kısmı robottan çekilir.
- Kum haline getirip pastanın üzerine serpilir.
- Muz ve modül çikolata ile süslenir dolapta soğutalım.En az 2saat afiyet olsun güzel ramazanlar.