Kalamar Dolması Nasıl Yapılır
resimli Kalamar dolması tarifi
kalamar dolması yapılışı
imageskalamardolmasitarifiresimli5ad4556f01c21
MALZEMELER
200 gram somon filetosu
3 corba kaşığı krema
2 adet kalamar
Tuz, karabiber
Salata icin:
1 avuc haşlanmış midye
67 adet karides
3 diş sarımsak
1 corba kaşığı kapari
2 adet domates
1 adet dolmalık biber
1 adet kırmızıbiber
4 yaprak fesleğen
6 yaprak roka
1 corba kaşığı zeytinyağı
3 corba kaşığı limon suyu
Tuz, dereotu
Kalamar Dolması tarifi
Somon filetosunu krema ile birlikte blendırdan gecirin Tuz ve karabiberini ekleyin Hazırladığınız pureyi krema sıkacağına doldurun Ciğ kalamarların icine doldurun Kalamarların ağzını bir kurdan batırarak, kapatın Dolmaları ızgarada arkalı onlu pişirin
Uzunlamasına 3 eşit parcaya keserek, servis tabağına yıldız şeklinde yerleştirin Salata icin haşlanmış karidesleri midyeleri, kucuk kucuk kesilmiş sarımsakları, ince doğranmış yeşil ve kırmızı biberleri, domatesi, corba kaşığı kapariyi, fesleğen ve roka yapraklarım karıştırın Uzerine limon suyu ve zeytinyağı dokun Tuzunu ayarlayın, ince kesilmiş dereotu serpin
Servis tabağına yıldız şeklinde yerleştirdiğiniz kalamar dolmasının uzerine hazırladığın salatadan koyun Servis yapın
resimli Kalamar dolması tarifi
kalamar dolması yapılışı
imageskalamardolmasitarifiresimli5ad4556f01c21
MALZEMELER
200 gram somon filetosu
3 corba kaşığı krema
2 adet kalamar
Tuz, karabiber
Salata icin:
1 avuc haşlanmış midye
67 adet karides
3 diş sarımsak
1 corba kaşığı kapari
2 adet domates
1 adet dolmalık biber
1 adet kırmızıbiber
4 yaprak fesleğen
6 yaprak roka
1 corba kaşığı zeytinyağı
3 corba kaşığı limon suyu
Tuz, dereotu
Kalamar Dolması tarifi
Somon filetosunu krema ile birlikte blendırdan gecirin Tuz ve karabiberini ekleyin Hazırladığınız pureyi krema sıkacağına doldurun Ciğ kalamarların icine doldurun Kalamarların ağzını bir kurdan batırarak, kapatın Dolmaları ızgarada arkalı onlu pişirin
Uzunlamasına 3 eşit parcaya keserek, servis tabağına yıldız şeklinde yerleştirin Salata icin haşlanmış karidesleri midyeleri, kucuk kucuk kesilmiş sarımsakları, ince doğranmış yeşil ve kırmızı biberleri, domatesi, corba kaşığı kapariyi, fesleğen ve roka yapraklarım karıştırın Uzerine limon suyu ve zeytinyağı dokun Tuzunu ayarlayın, ince kesilmiş dereotu serpin
Servis tabağına yıldız şeklinde yerleştirdiğiniz kalamar dolmasının uzerine hazırladığın salatadan koyun Servis yapın