Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalan Mangal Et Kavurması

Kalan Mangal Et Kavurması
0
35

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Artan mangal eti yahut tavuk
  • 2 kuru soğan
  • 2 diş sarımsak ( isteğe bağlı )
  • 1 çay kaşığı tuz
  • kimyon karabiber pul biber
  • 2 yemek kaşığı yağ

Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencerenin içine yağı koyup doğradığınız soğan ve sarımsağı içine atıp pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Sonra mangaldan kalan etler yahut tavuklar büyükse bıçak yardımıyla küçültün.
  3. Sonra soğanların içine atın kavurmaya devam edin.
  4. Beş dakika ateşte çevirin.
  5. Sonra baharatlarını da koyup 2 dk daha kavurun.
  6. Renklendirmek isterseniz salçada kullanabilirsiniz. Ben kullanmadım. Yanına bulgur pilavı da yaptım akşam öğününü böylece kurtardım. Afiyet olsun.
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt