Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalbinin delik olduğunu 33 yaşında öğrendi

Kalbinin delik olduğunu 33 yaşında öğrendi
0
137

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
İSTANBUL'da yaşamış ve kalbinin doğuştan olan delik olduğunu ilk öğrendiğinde çok endişelendiğini söyleyen*Reyhan Yıldız, Tanı koyulduktan sonradan anjiyo yöntemi ile çare olamayacağımı öğrendim ve tedirginliğim arttı Çünkü ameliyat olmam şarttı Bu dek kolay bir ameliyat geçireceğimi hiç varsayım etmedim Fazla kısa bir vakit olmasına karşın, şimdi kendimi çok huzurlu ve dinç hissediyorum Minik bir kesi ile ameliyatı gerçekleştirdiler Doktora olan güvenim de bu noktada fazla önemliydi, diğer türlü bu kararı belirlemek çok güç dedi
ÖNCE TEDIRGIN OLDUM
Hastalığın birincil ilk kez günahsız göründüğünü daha sonra kendini belli ettiğini dile getiren Yıldız, Kalbimin delik olduğunu öğrenene dek 33 yaşına gelmiş oldum Nefes alamama, yürüyememe gibi şikayetlerim vardı Doktora gittiğimde tabii oysa böyle bir şey beklemiyordum Ama birincil ilk önce ne dek huzursuz olduysam acilen öyle huzurlu ve sağlıklıyımdiye konuştu
KULLANDIĞIMIZ USUL TÜRKİYE'DE YAYGIN YOK
Ameliyatı gerçekleştiren Yürek ve Damar Cerrahı*Prof Dr Süleyman Özkan ise kullanılan yöntemin yeni olmadığını ancak Türkiye'de yaygın bir şekilde uygulanmadığını belirtti*
Hastanın kalbinde büyük bir delik olduğunu ve bunun anjiyografik yöntemlerle kapatılma ihtimali olmadığını açıklayan Özkan, Bu Nedenle hastamızı açık yürek ameliyatına olmak zorunda kaldık Hastamızın göğüs kafesini yan tarafından açarak 8 santimetrelik bir kesi ile ameliyatı gerçekleştirdik Sadece küçük bir kesi ile bu operasyonu yapmak oldukça avantajlı Göğüs kafesini açarak da kalp ameliyatları yapabiliyoruz ve buradaki kesilerin boyu da 4 santimetreye kadar düştü Yandaki kesiler de artan bir şekilde küçülüyor dedi

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt