Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaliteli, Ücretsiz ve Sertifikalı 6 Eğitim Platformu

Kaliteli, Ücretsiz ve Sertifikalı 6 Eğitim Platformu
0
54

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
birbirinden-kaliteli-ucretsiz-ve-sertifikali-5-online-egitim-platformu-harvard-ve-odtu-icerir-1544100147.jpg

İnternet, eğitimdeki fırsat eşitsizliğini bitirmek için hayli ülkü bir araç. Ülkemizdeki üniversiteler de dahil olmak üzere binlerce eğitim kurumu, uzaktan eğitim formüllerini uygulamaya koymaya başladılar. Bu eğitimler, o denli düşündüğünüz kadar sıradan değiller. Yüksek lisans ve hatta doktora düzeyinde uzaktan eğitime başlayan kurumlar kelam konusu.

Nerede olursa olsun eğitimin, yeni şeyler öğrenmenin önemli bir iş olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bir ticari dert içermeden birebir ciddiyetle hizmet platformları araştırdık. Ortalarında Google ve Harvard Üniversitesi’nin de bulunduğu listemize geçelim.

ODTÜ Bilgeİş:

6a3ec2f6fdd0d4530040e9991f8b7957847fc384.jpeg

Geçtiğimiz yıl ODTÜ ve Bilgeİş tarafından faaliyete geçirilen büsbütün fiyatsız ve devlet dayanaklı bu platformda, bilişim ve tasarım olmak üzere çok sayıda kategori ve başlık altında eğitim alabiliyorsunuz. Dersleri tamamlayan herkes, ODTÜ onaylı sertifikaya kavuşuyor. Bu sertifikaların kodunu özgeçmiş belgelerinize yazabiliyorsunuz.

Toptalent:

ed15b12aca702fd963297328afae47807f34358c.jpeg

Online eğitim sertifika programları ile ferdî gelişiminizi sürdürebilirsiniz. Online eğitim sonunda basitçe e-sertifika alabilirsiniz. Sertifikanı PDF olarak indirdikten sonra CV'inize ekleyerek CV'inizi güçlendirebilirsiniz. Toptalent Business School'da en düzgünlerden sayılan pek çok sertifika programı bulunuyor.

Coursera:

b3ffc8444595babd633fd001cbb5251f1a490ebf.png

Yabancı lisanda bir platform olsa da dünya çapında 27 milyondan fazla insanın kullandığı Coursera’da Türkçe eğitimler de var. Ülkemizdeki birtakım eğitim kurumlarının önerdiği eğitimleri de listeleyen platform da dijital sertifika veriyor. Bilhassa toplumsal bilimler alanlarında yer alan eğitimleri dikkat alımlı.

İstanbul İşletme Enstitüsü (iienstitu):

19cd2752d193547fcd0ed74a5de648deca43f14d.jpeg

Türkiye’nin en büyük çevrimiçi eğitim platformu olma mottosuna sahip İstanbul İşletme Enstitüsü’ne bağlı platform, dalda etkin olarak çalışan bireylerle birlikte akademik takıma da sahip. Yazılım, bilişim, yabancı lisan ve finans üzere başlıklar altında çok sayıda sertifikalı eğitime sahip.

Harvard Online Learning:

84e0da9eef85dffd0e99d5d39fc1554f90fc58da.jpeg

Listedeki en esaslı çevrim içi eğitim merkezi olan Harvard Üniversitesine bağlı bu platform, fiyatlı ve fiyatsız eğitimlerin bulunduğu bir yer. Fiyatsız eğitimleri, rahatça başkalarından ayırarak başlayabiliyorsunuz. Birden fazla eğitimin mühleti haftaları buluyor, sonuç olarak Harvard Üniversitesi’nden onaylı bir sertifikaya kavuşuyorsunuz. Bilhassa toplumsal bilimler konusunda hayli seçkin eğitim mevzuları ve başlıklarını söylemek gerek.

Google Dijital Atölye:

396737e75d2b58e05c2fe47508766bba27e9a0e3.png

Dijital dünya ile ilgili aklınızdaki bütün sorulara karşılık bulabileceğiniz Dijital Atölye, bir işletmeci olsanız da olmasanız da çok sayıda yararlı bilgiye kavuşmanızı sağlıyor. Şahsî ya da kurumsal olarak internetteki varlığınızı kendi ellerinizle inşa etmeyi uygulamalı olarak öğrenmeniz mümkün. Dijital Atölye sertifikaları, sektörel açıdan da epey işe fayda durumda.

Eğer listede yer almayan ve yararlı olacağını düşündüğünüz farklı eğitim platformları varsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Başarılar dileriz.