Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaliteli yumurtlama progesteron tahlilim düşük çıktı doktorumda yumurtlamamın sınırda olduğunu söledi bunun için bana önereceğiniz bi kür varmı bide incir kürünü deneyen varmı yardımcı olursanız sevinirim
Hamile kalmak bir bebeğin rahme düşmesi gerçekten mucize bir olay Aslında günümüzde ne kadar kısırlık arttıysa o kadar da tıp gelişti diyebilirim Yardımcı üreme teknikleri bu konuda yıllarca gebe kalamayan bebek sahibi olamayan çiftlere bayram yaşatıyor Ama bunun başka yöntemleri yok mudur...
slm arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum ve 2 ekran kartı arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm kartlar
Sapphire Hd3870 DDR4 512Mb
His Hd4670 Iceq DDR3 512Mb
bu iki kartı uzun süredir inceliyorum 3870 sanırım biraz daha performanslı fakat 4670 de...
Tarlusal Kullandıktan Kaç Gün Daha Sonra Adet Olunur? Bütün Detayları İle Burada Tarlusal Kullandıktan Kaç Gün Daha Sonra Adet Olunur Bu yazımızda başlıktan da anlaşılacağı üzere tekrar fazla merak edilen bir konu üzerine konuşacağız Tarlusal nedir? Tarlusal ilacı ne için kullanılır...
ProfDrİbrahim Adnan Saraçoğlu'ndan 7 derde 7 derman doğal kürler! safra kesesi taşı ibrahim saraçoğlu ibrahim saraçoğlu safra kesesi taşı tedavisi saracoğlu uykusuzluk kürü Kürleri Uygulamadan Önce Uyarı Edilmesi Gereken Hususlar 1) Adaçayını piyasadan alırken yabani olmayanım almaya özen...
MErhaba Arkadaşlar benim bilgisayarım bi powerı var fakat bu power bana yeterlimi bilmiyorum sizlerede bi sormak istedim sistemim aşağıda yazıyor buna göre kaç watt power gerekir haa bu powerlar için test olan vardı yaptım int üzerinden ama bir de size sorim dedim benim kasam Aopen marka bi kasa...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.