nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 37
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Women's Health dergisindeki bir habere kadar; Penn State'te yapılan bir araştırmanın katılımcılarına, 4 hafta günde 43 gram, sonraki 4 hafta ise günde 85 gram Şam fıstığı yedirildi Yapılan testlere kadar; birincil 4 haftanın sonunda katılımcıların kötü kolesterolleri yüzde 9, sonraki 4 haftada ise yüzde 12 oranında düştü Bu iki herif besin de, yürek hastalığı riskini artıran interlökin1 oranını yüzde 15 azaltıyor Sebebi; Şam fıstığının doymuş yağ açısından yoksul, doymamış yağ açısından varlıklı olması Çalışmayı yürüten takım, her gün bir avuç Şam fıstığı tüketilmesini öneriyor *