Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kan gruplarına göre beslenme

Kan gruplarına göre beslenme

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Dinç beslenmede kan gruplarının etkisi
Hangi kan grubundakiler nasıl beslenmelidir?
Araştırmalara tarafından kan gruplarıyla gıda aralarında bir ilişki olduğu ortaya çıkartılmışBir kan grubu için kötü olan gıda, başka bir kan grubu için iyi olabiliyorAyrıca neden bir takım insanların daha çabuk kilo aldıklarını da ortaya çıkarıyorlar İşte kan grupları ve besin düzenleri:

Kan Gruplarına Tarafından Beslenme Şekilleri ve Düzenleri

A Kan grubu

Yararlı olan yiyecekler:
Zeytinyağı, balık, yerfıstığı, ceviz, kabak çekirdeği, badem, börülce fasulye, her türlü mercimek, soya ve ürünleri (doğal, genetiği değiştirilmemiş), çavdar ürünleri ve ekmeği, yulaf ürünleri ve ekmeği, karabuğday ürünleri ve ekmeği, eski tip buğday ürünleri ve ekmeği (amarant ya da eski turk buğday) enginar, kara lahana, marul, havuç, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, yer elması, sarımsak, soğan, kereviz, maydonoz ve bütün yeşil yapraklı sabzeler, kayısı, dut, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, zencefil, pekmez, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil akarsu, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye, aloe vera, magnezyum sülfat (ingiliz tuzu)
Zararlı olan yiyecekler:
Her et (tavuk ve hindi hariç); karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); deniz hayvanları (kerevit, kalamar vb) ve havyar; süt, dondurma, tereyağı; herhangi değişken ya da katı yağ (balık yağı, inek iç yağı, zeytin yağı ve keten yağı hariç); kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, buğday tip 405550, patates, biberler, pul biber, domates salçası, portakal ve suyu, soda, gazoz, şarap sirkesi, fruktose, glikose, tatlandırıcı, sakız, jelatin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, piyasa (boyanmış ve beyaz sirke ya da limon asidi ile karıştırılmış) zeytinler, mide ve bağırsaklarda gaz yaratıcı her yiyecek
Yenebilenler:
Tavuk ve hindi eti, taze yumurta, yoğurt, kefir, koyun keçi peyniri ve sütü, beyaz peynir, salamura peynir, eski kaşar, tulum peyniri, mozarella, kestane, badem, susam ve ürünleri, pirinç ve ürünleri, darı ve çeşitleri, arpa çeşitleri, barbunya, nohut, turp, kırmızı pancar ve Zararlılara girmeyen meyve, sebze ve yiyecekler
Önemli Not:
Kırmızı et, süt, soda, gazoz ve bütün karbondioksit taşıyan içecekler; transgenik tatlandırıcı, aroma, boya, nişasta, üzüm şekeri, fruktoz; süt tozu, yumurta tozu, yağlı ve koruyucu kimyasallar taşıyan hazırlanmış meşrubat ve yiyecekler hazım yetersizliğine ya da bütün hazımsızlığa neden olabilirler Bunlardan uzakta durun Kabız olmamaya uyarı edin

Kabızlık varsa: aynı miktarda sinameki ve pelinotu öğütülüp 14 ya da 12 nehir kaşığı her yemekten daha sonra su ile veya 1 çorba kaşığı öğütülmüş civenperçemi ve 1 tatlı kaşığı öğütülmüş sinameki karıştırılıp her sabahleyin 1 tatlı kaşığı su veya bal şurubu ile içilirse bu iyi kazanç
Zencefil, kekik, mercanköşk, hardal, köri, çemen ve biberiyeyi sırayla devamlı göstermek gerekli Onlar mide ve bağırsakları kuvvetlendirir, sindirimi kolaylaştırır, iltihaplanma sürecini durdurur, gastrit hatta H Pylori enfeksiyonuna son verir


Karabiber, fülfül, pulbiber ve sirkeyi hap olarak kullanabilirsiniz Eti azaltın Proteinlerden haftada; 12 defa hindi veya tavuk eti, 123 kere balık, 12 kere taze yumurta, 12 kez peynir, az kalsın her gün kefir ve yoğurt (konut yoğurdu), 2 3 kez (her gün de olabilir) yeşil ya da kırmızı mercimek olsun

Yumurtayı yalnızca taze olarak 13 günlük (en fazla 7 9 jurnal) yiyebilirsiniz 10 günlük ve daha eski yumurta ya da 5 dakikadan fazla kaynatılmış yumurta zehirlidir, allerjendir Yumurta tozu ve süt tozu da sizin için alerjendir Bu ikisini taşıyan ürünleri ağzınıza bile almayın Süt ürünlerini balık ile ve et ile birlikte yemeyin; girift et (sosis, sucuk, salam gibi); nohut, mercimek, fasulyeyi yoğurt ile yemeyiniz! Hazım bozulmasına, vücutta zehirli kalıntılar oluşmasına, alerji ve karaciğer hastalıklarına yol açar Sarımsak yutmaya kendinizi alıştırın ilk kez 3 diş, sonradan 21 dişe dek çoğaltın Böylece yılda 1 kez 21 günlükten sarımsak kürleri yapın! Olanak var ise, bu 21 jurnal kürlerde 10 gün her akşam bir baş sarımsak dövülür, 1 tatlı kaşık öğütülmüş çörekotu, 1 dere kaşık ısırgan otu tohumu ve 14 akarsu kaşığı hardal bal ile karıştırılır ve yenir (aç karnına) Lakin 1 3 diş her akşam yutmaya hiç bırakmadan devam edin Sarımsak (ve karışımı) kansere, alerjiye, ağır infeksiyonlara ve kalıtımsal mutasyonlara karşı vücudun direncini artırır Yeşil sebzeyi çoğaltınız! Sizin durumunuzda havuç, çiğ ıspanak, hindiba, kereviz, maydonoz, semiz otu, soğan, yeşillik, brokoli, özet olarak Yardımcı olanherhangi istediğiniz sebze limon suyu ve zeytinyağı eklenerek salata biçiminde her gün yemek lüzumlu

Havuç ve havuç suyunu, zencefil ve zencefil suyunu, hindiba ve suyunu, ısırgan ve suyunu, kereviz ve suyunu tüm hastalıklara aleyhinde ilaç alarak kullanın Bunlar mide, bağırsak ve karaciğer enzimlerini çoğaltıcı ve hazmi düzelticidir Karpuz mevsiminde karpuzu, enginar mevsiminde enginarı, bütün hastalıklara aleyhinde büyük nimet olarak görün! Enginarı kabukla pişirin, suyunu için ve içini yeyin Karpuzu çekirdekleri ile yeyin ve 1 2 akarsu kadeh bunalmış kabuğun suyunu için Onlar karaciğer ve böbreklerinizi temizler, kuvvetlendirir ve temiz tutar; böbreklerin taşlarını eritir ve düşürür, B1, pantetin, B6, B12 vitaminlerinin kaynağı çimlenmiş buğday veya arpa, ya da yulaf, ya da çavdar yılda bir defa 30 40 jurnal kür olarak kullanın Sizin için zararlı olan siyah dere yerine, yararlı olan yeşil çayı veya bitkisel çayları içiniz

Yardımseverolarak belirli yiyecekler, sizin için en kaslı ilaçlardır Sebze ve meyvenin genetiğinin değiştirilmemiş olmasına dikkat ediniz
Hazırlanmış yiyecek ve içecekleri, parfümleri evinize almayın! Onlar genetiği değiştirilmiş ürünleri içerir Alerjilere, bugüne değin bilinmeyen hastalıklara yol açarlar Temizleme maddeleri ve deterjanları kullanmayın
Deterjanların tümü GMO aromalar içerir ve GMO bazlı yağlardan üretilir


B Kan grubu

Yardımsever olan yiyecekler (Aynı Zamanda en manâlı ilaçlar)
Koyun, kuzu, keçi, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalya, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı, taze yumurta, yoğurt, doğal süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keçi sütü ve peyniri, zeytinyağı, ceviz, inci fasulye, yulaf ve çeşitleri, pirinç ve çeşitleri, doğal buğday ve çeşitleri, horoz ibiği, yulaf ve ürünleri, patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuç, her çeşit lahana, karnabahar, patates, her biber, pul biber, kara hindiba, maydanoz, erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü, köri, reyhan (fesleğen), yeşil nehir
Zararlı olan yiyecekler:
Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk ve kaz eti, dondurma, her türlü mercimek, nohut, rafine olmuş istikrarsız yağlar (zeytin ve bezir yağı hariç), kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı, susam ve ürünleri, mısır ve ürünleri, çavdar ve ürünleri, kara buğday ve ürünleri, enginar, piyasadaki yeşil ve siyah zeytinler, aloe vera, hindistan cevizi, kara biber, beyaz biber, domates salçası, tarçın, sakız, jelatin, glikose, fruktose, mısır siropu ve nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz yaratıcı her gıda
Yenebilenler:
Her et (tavuk ve kaz hariç), tereyağ, arasıra kaymak, barbunya, beyaz fasulye, yeşil fasulye, kestane, badem, keten tohumu, mantar, kabak, Zararlılara girmeyen her meyve ve sebze, sinameki (yaprak olarak), kekik, kimyon, keçi boynozu, nane, anason, akarsu, kahve, şeker, bal, sirke ve Zararlılara girmeyen yiyecekler
Tedavi
Sabahleyin güneş doğmadan önce uykudan kalkın ve akşam güneşin batmasına 12 saat kala uykuya yatmayın Bu saatlerde uyuyanların uyku, dermansızlık ve tembelliği çoğalır Çünkü bu saatlarde cisim, sinir sisteminin dengeli olabilmesi için gerekli olan maddeyi üretiyor Uykuda ise bu işlem yavaşlıyor Bu şart psikolojik ve psişik rahatsızlıklara yol açıyor
Şekeri azaltın, tatlandırıcı ve hazır içecek ve yiyecekleri hiç kullanmayın! Buğday (tip 405550, durra buğdayı), çavdar ve mısırdan uzak durun Onlar sizi düşünce kaybına, konsantrasyon bozukluğuna ve şeker hastalığına sürükler
Süt ürünlerini balık ve et ile; fasulyeyi yoğurt ile yemeyin Girift et (salam, sucuk, sosis gibi) yemeyin Hazım bozulmasına, zehirli kalıntıların oluşmasına, cild hastalıklarına ve epilepsi krizlerine malzeme vermeye ve karaciğer hastalıklarının başlamasına yol açar!
yaklaşık olarak bütün doğaldenilen vitaminler genetik darı ve genetiği değiştirilmiş öteki ürünlerden elde edilir Itinalı olun!
*
 
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt