Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kankamdan hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım ?

kankamdan hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım ?
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Derhal size bi özet geçeym;
2 yıldır aynı sınıfta olduğm ve aramın mükemmel olduğu bi kız var şu son 34 haftadır ben bu kızdan hoşlandığımı ayrım ettm 34 gündür napsam diye düşünüyorumaçılmasam kendimi yerim , açılırsam da arkadaşlığımız bitebilr ve bunu hiç istemem
özet olarak özet budur fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

Similar threads

Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Vaktinde sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı ama ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, birazcık havalı olmaya başladı sonradan ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar dersanedeki kızdan hoşlanıyorum 3 aydır baya bi yakınız birbirimize dersanede olsun telefonda olsun ben kendimi biraz belirlenmiş ettim lakin bu son 3 günde bana bayabi soğuk davranıyodu msjlarıma fazla geç ve kısa cvplar yazıyodu ara sıra yazmıyodu bile sordum dün bana iki gündür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Arkadaşlar her şey liseye geçmemle başladı eskişehirde bir anadolu lisesinde okuyorum birincil senemde ilk günlerimde önümde bi kız oturuyodu ilk günlerde anladım bişiler hissettiğimi ama kesin değildim günler geçiyordu ben azıcık hiperaktifim bi de böyle nedense insanları kendime yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt