Bu önerileri dikkate alınİdeal ağırlığınızı koruyunLifli gıdalarla besleninDiyetinize karnabahar, brokoli, lahana, ıspanak, frenk lahanası gibi hardallı sebzeleri ekleyin id Gad300250Turunçgiller, havuç ve domatesi daha artı tüketerek vücudunuzun C, E ve A vitaminleri ve Selenyum ihtiyacını karşılayınNitrit, nitrat gibi katkı maddesi maddeleri içeren şarküteri ürünlerinden (özellikle füme etler), salamura, turşu gibi fazla tuzlu yiyeceklerden uzaktan durunTotal yağ alımını eksilmek için yağlı et ve kızartmaları gıda programınızda en üye indirin Mümkünse buğulama yöntemiyle pişirilen balık tüketinKurubaklagil ve yağlı tohumları daha sık tüketinSarımsak, soğan, arpacık soğan, nane, maydanoz, gibi sebzeleri her yemekte kullanmaya çalışınKızartma, kavurma, mangal gibi dumanlanmış yöntemlerle yapılan yiyecekleri yemeyinAlkol, sigara ve katkı maddelerinden uzak durun