Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kanseri Yenen Ünlüler

Kanseri Yenen Ünlüler
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kanseri yene Ünlüler

Chirstina Applegate
Bir dönem ülkemizde de büyük bir merakla izlenen Evli ve Çocukludizisinde Al Bundy'nin kızını canlandıran Christina Applegate'de de geçtiğimiz sene meme kanseri teşhisi konuldu 36 yaşındaki oyuncu , erken teşhiz bir uçtan bir uca kısa bir tedavinin ardından sağlığına kavuştu

Defne Samyeli
Eski Türkiye güzeli, haber spikeri Defne Samyeli, 2000 yılında rahim kanserine yakalanmıştı Samyeli, Amerika'da gördüğü çare sonucu kanseri yenmeyi başardı Güzel sunucu, o dönemde şunları söylemişti: Hastalık, adı kanser de olsa, neticede insani bir olay Tanıdığım, tanımadığım, sevdiğim çoğu insan bu hastalığa aleyhinde mücadele verdi Niçin ben olmayayım ancak, üstelik erken tanı edilmesi bir kısmet Tüm kadınlara jinekolojik testlerini aksatmadan yaptı rmalarını nasihat ediyorum Belirtiler kendini gösterdiğinde çok geç olabiliyor çünkü

Filiz Akın
Türk sinemasının efsanevi oyuncusu Filiz Akın, 2002'de kanserle tanıştı Kendisine konulan nazofarenks kanseri (burun ve ağız arkasındaki bir tür kanser) teşhisinden sonradan uzun sure çare fark etti ve hastalığı daha alçak etti Hastalığıyla mücadelesinde eşinden çok büyük takviye gördüğünü söyleyen Akın, Fazla düşünün, moralinizi yüksek tutun, bağışıklık sisteminizi zayı flatacak stres, sigara ve diğer etmenlere izin vermeyindiyor

Kylie Minogue
Avusturalyalı şarkıcı Kylie Minogue, 2005 yılında göğüs kanserine yakalanmıştıYağun bir tedavinin arkasından sağlğına kavuşan şarkıcı, Doktorlar bana hastalığımı açıkladığında sessizliğe büründüm Ama yılmadım Aileminde desteğiyle sağlığıma kavuştumdiyor

Meral Gökçaylı
Ünlü modacı Meral Gökçaylı, 2003 yılında göğüs kanserine yakalandı Gökçaylı, eşi ve yakınlarının desteği ile hastalıkla uğraş etmekten vazgeçmedi Annesi de meme kanseri olan Gökçaylı, ameliyat ve kemoterapi sürecinden sonradan sağlığına kavuştu Gökçaylı, hastalık sürecinde eşinin desteği ile ilgili şunları söylemişti: Acı ve hastalık türü şeyler insanın ilişkisini harikulade güçlendiriyor Kenetleniyorsunuz Müthiş bir sınavdan geçiyorsunuz Bizde o kadar oldu Göğüslerim alınırken bile kendimi dünyanın kraliçesi hissettiysem kocam sayesindedir Bana her zaman dünyanın en hoş kadını olduğum hissini verdi

Nevval Sevindi
Meme kanserini yenen ünlülerden biri de gazeteciyazan Nevval Sevindi Yaşadıklarını Kanserle Yaşıyorumadlı kitapta anlatan, Sevindi bu konuda şunları söylüyor: Kanseri hayata sadakât, sevgi, çare ve dua ederek yendim İnsan vücudu bir cesettir Ne değin ilaç verirseniz verin, o cesedi canlandıramazsınız Cesede canlılığını ruh verir Bunun için manevi destek de kanseri yenmede en büyük faktördür

Olivia Newton John
Greasefilminin unutulmaz oyuncusu Olivia Newton John, 1990'lı yıllarda yakalandığı meme kanserini yenmişti 61 yaşındaki ünlü oyuncu, şimdilerde kendi adını içeren kanser merkezi için bağış toplamakla uğraşıyor

Oya Başar
'Benim Annem Bir Melek' dizisinde oynanan Oya Başar, geçtiğimiz sene göğüs kanserine yakalandı Amerika'da ameliyat olan Başar, tedavi olduğu dönemde 'Saçlarımın dökülmesi hiç manâlı değil Çocuklarımın, benim, sevdiklerimin sağlığı yerinde olsun, başka hiçbir şey umurumda yok Ben hiçbir süre güzelliğine düşkün bir bayan olmadım Tiyatro oyunlarında en çirkin ülkü tekrar tekrar büründüm Dolayısıyla saçlarımın dökülmesi falan hiç kayda değer değil' demişti

Arzum Onan
Arzum Onan önce lenf kanseri ile mücadele etti Sonra da tiroid karseri ile karşı karşıya kaldıOnan eşi Mehmet Aslantuğ'un da desteği ile moralini hiç bozmadı İkinci operasyondan daha sonra hastalıktan kurtulan hoş oyuncu Mehmet müthiş bir benzeşen, sevgili ağabey ve destekçi olduHer süre elimi tutuyordu Sevgi her şeyin ilacı oldudedi *