nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
İngilizce Kantin Kuralları
İngilizce Kantin Kuralları Nelerdir
GENERAL RULES
1 Sales accordance with the consumption of food in front of the canteen, a consumer must be a hygienic and reliable
2 Ventilation and chimney should be done in order to prevent any odors, illumination and heating of the environment should be healthy enough and
3 Canteens, more marble, countertop lined with stainless steel or similar material should be of potable cold and hot water systems must be found, dish washer, should be available and a separate handwashing sink for hand washing bauda with the Ministry of Health authorized disinfectant liquid hand soap paper towels should
4 Bench and beygir the ******** of the sink wall (except for parts of the cabinet), at least to a of 2 meters, lightcolored tiles, marble or similar material and easy to clean floor, marble, ceramic, tile, etc must be covered with a waterproof material, floor and ceiling wellmaintained (kırıksız , crack), and must be visibly clean, dirty water and food crumbs on the ground must be lahza expense that provides easy release
Kantin Kuralları
GENEL KURALLAR
1 Satışı yapılan gıdaların tüketimi için kantin önünde yerinde, hijyenik ve güvenilir bir tüketim alanı olmalıdır
2 Havalandırma ve baca düzeni her türlü kokuyu önleyecek şekilde yapılmalı, ortamın aydınlanması ve ısınması tatmin edici ve sağlıklı olmalıdır
3 Kantinlerde; üzeri mermer, paslanmaz çelik ya da sanki araç gereç ile buruşuk tezgah olmalı, içilebilir nitelikte soğuk ve sıcak su tesisatı bulunmalı, bulaşık yıkama lavabosu olmalı, bambaşka bir el yıkama lavabosu bulunmalı ve bauda el yıkama amaçlıSağlık Bakanlığından izinli dezenfektanlı akışkan el sabunu ile kağıt havlu bulundurulmalıdır
4 Tezgah ve lavabonun bulunduğu yerdeki duvar ( dolap kısımları hariç ) en az 2 metre yüksekliğe dek açık renkli fayans, misket ya da benzeri basit temizlenebilir araç gereç ile, zemin bilye,seramik,karo vb su geçirmez malzeme ile dolgun olmalıdır Zemin ve tavan kuytu ( kırıksız, çatlaksız) ve gözle görülür şekilde temiz olmalı, zeminde kirli suların ve yiyecek kırıntılarının basit tahliyesini sağlayan bir gider bulunmalıdır *
İngilizce Kantin Kuralları Nelerdir
GENERAL RULES
1 Sales accordance with the consumption of food in front of the canteen, a consumer must be a hygienic and reliable
2 Ventilation and chimney should be done in order to prevent any odors, illumination and heating of the environment should be healthy enough and
3 Canteens, more marble, countertop lined with stainless steel or similar material should be of potable cold and hot water systems must be found, dish washer, should be available and a separate handwashing sink for hand washing bauda with the Ministry of Health authorized disinfectant liquid hand soap paper towels should
4 Bench and beygir the ******** of the sink wall (except for parts of the cabinet), at least to a of 2 meters, lightcolored tiles, marble or similar material and easy to clean floor, marble, ceramic, tile, etc must be covered with a waterproof material, floor and ceiling wellmaintained (kırıksız , crack), and must be visibly clean, dirty water and food crumbs on the ground must be lahza expense that provides easy release
Kantin Kuralları
GENEL KURALLAR
1 Satışı yapılan gıdaların tüketimi için kantin önünde yerinde, hijyenik ve güvenilir bir tüketim alanı olmalıdır
2 Havalandırma ve baca düzeni her türlü kokuyu önleyecek şekilde yapılmalı, ortamın aydınlanması ve ısınması tatmin edici ve sağlıklı olmalıdır
3 Kantinlerde; üzeri mermer, paslanmaz çelik ya da sanki araç gereç ile buruşuk tezgah olmalı, içilebilir nitelikte soğuk ve sıcak su tesisatı bulunmalı, bulaşık yıkama lavabosu olmalı, bambaşka bir el yıkama lavabosu bulunmalı ve bauda el yıkama amaçlıSağlık Bakanlığından izinli dezenfektanlı akışkan el sabunu ile kağıt havlu bulundurulmalıdır
4 Tezgah ve lavabonun bulunduğu yerdeki duvar ( dolap kısımları hariç ) en az 2 metre yüksekliğe dek açık renkli fayans, misket ya da benzeri basit temizlenebilir araç gereç ile, zemin bilye,seramik,karo vb su geçirmez malzeme ile dolgun olmalıdır Zemin ve tavan kuytu ( kırıksız, çatlaksız) ve gözle görülür şekilde temiz olmalı, zeminde kirli suların ve yiyecek kırıntılarının basit tahliyesini sağlayan bir gider bulunmalıdır *