Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapış Kapış Yenen Anne Pizzası

Kapış Kapış Yenen Anne Pizzası

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Kapış Kapış Yenen Anne Pizzası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket instant kuru maya
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3.5 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı su
  • 7 adet siyah zeytin
  • Yarım kangal sucuk
  • 3 adet mantar
  • 3 adet çeri domates
  • 1 adet yeşil biber
  • Mısır
  • Kaşar rendesi

Kapış Kapış Yenen Anne Pizzası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Şeker, maya ve ılık süt karıştırılır kabın kapağı kapatılıp beş dakika beklenir.
  2. Yumurta, sıvı yağ,tuz ve un eklenip yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurulur.
  3. Hamurun mayalanması için bir saat beklenir.
  4. Hamur mayalanırken üzerinin materyalleri hazırlanır.
  5. Yağ, su ve salça karıştırılıp sos elde edilir.
  6. Diğer materyaller dilimlenip hazırlanır.
  7. Kaşar rendelenir.
  8. Hamur mayalandıktan sonra tezgaha alınır ve iki eşit kesime bölünür.
  9. Her iki modülden da tepsi büyüklüğünde iki hamur açılır.
  10. Salça sos sürülür materyallerle süslenip fırına verilir.
  11. Önceden ısıtılmış 180° fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
Kapış Kapış Yenen Anne Pizzası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt