Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapuska Tarifi (Ön Yargıları Yıkan)

Kapuska Tarifi (Ön Yargıları Yıkan)
0
32

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
on-yargilari-yikan-kapuska-tarifi.jpg

Kapuska Tanımı (Ön Yargıları Yıkan) İçin Materyaller

  • 150 gram dana kıyma
  • 500 gram yıkanmış, doğranmış beyaz lahana
  • 1 yemek kaşığı salça (tepeleme olmasın fazla gelebilir)
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet sivri yeşil biber
  • 60 gram tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • Pişirirken 1 çay bardağı su

Kapuska Tanımı (Ön Yargıları Yıkan) Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kıymayı uygun yayvan bir tencereye koyup kavuruyoruz.
  2. Kıyma kavrulurken lahanayı temizleyip görseldeki üzere doğruyoruz.
  3. Kıyma kavrulduktan sonra soğanı ekliyoruz.
  4. Bir iki çevirip soğan ölmeye başladıktan sonra salçayı ve baharatları ekliyoruz.
  5. 1-2 dakika daha kavurup en son lahanayı ekliyoruz bir iki cins karıştırdıktan sonra suyunu ekleyip kapağını kapatıyoruz.
  6. Kısık ateşte pişiriyoruz.
  7. Pilav mantığıyla büsbütün suyunu çektiğinde yanmadan altını kapatıyoruz.
  8. Sarımsaklı yoğurt ve tereyağıyla sıcak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. ❤.
Kapuska Tanımı (Ön Yargıları Yıkan) Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,895Kullanıcılar
HAD3SSon üye
Üst Alt