Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapuska

Kapuska
0
24

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kapuska.jpg

Kapuska Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram lahana
  • 1 türk kahvesi fincanı pirinç
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1.5 su bardağı sıcak su

Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Lahanalar ince ince doğranıp, bol suyla yıkanır.
  2. Yemeklik doğranan soğanlar sıvı yağ ve tereyağı karışımında kavrulur.
  3. Kavrulan soğanların üzerine lahanalar eklenir ve 10 dakika kadar ağzı kapalı pişirilir.
  4. Baharatları pirinci ve suyu eklenir.
  5. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte pirinçler ve lahana pişene kadar pişirilir.
  6. Birinci sıcağı çıkınca servis edilir. Afiyet olsun.
Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt