Kapya Biber Salçası Tanımı İçin Gereçler
- İstediğiniz kadar kapya biber ️
- Üzerini geçecek kadar su
Kapya Biber Salçası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Biberlerimizi birinci evvel sirkeli suda 15 dk bekletiyoruz.
- Yıkadıktan sonra ikiye ayırdığımız biberlerin çekirdeklerini çıkartıp tenceremize üzerini 2 parmak geçecek formda su koyup kaynatıyoruz
- Yumuşadıktan sonra suyunu süzüp blenderdan geçirip biraz zeytinyağı ekledikten sonra bir taşım kaynatıyoruz. Ben konserve yaptığım için ocağın altını kısıp o biçimde doldurdum kavanozlara fakat buz küpü poşetine koyacaksanız soğumasını bekleyip o formda buzluğa koyabilirsiniz ben her ikisini de yaptım ????????Şimdiden afiyet olsun miniklere şifa olsun ????️Not : hekiminize kesinlikle danışarak verin ????????.