elektronikci
FD Üye
Kapya Biberli Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket mantar
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 adet kapya biber
- 1 adet kuru soğan
- Tuz, kara biber
- Dere otu
- Tereyağ ,sıvı yağ
Kapya Biberli Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanı ince doğrayıp yağda hafif kavuralım .
- Mantarı ince doğrayıp soğanla birlikte kavuralım.
- Biberleri de tıpkı formda koyup kavuralım .
- Üzerine unu ek edip kokusu çıkana kadar kavuralım .
- Daha sonra suyunu ayarlayıp pişmeye bırakalım.
- Pişmeye yakın ince kıyılmış dere otunu ek edip bir taşım daha kaynatıp altını kapatalım afiyet olsun.