Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karadeniz bölgesinde buğdayın son 4 yıllık üretim miktarı

karadeniz bölgesinde buğdayın son 4 yıllık üretim miktarı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
karadeniz bölgesinde buğdayın son 4 yıllık üretim miktarı ne kadardır

Cevap: karadeniz bölgesinde buğdayın son 4 takvim üretim miktarı

Buğday bitkisi ilk yetişme döneminde yani ilkbaharda yağış ister Olgunlaşma ve hasat döneminde kuraklık gerekirBu özelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında tarımı yapılamazKaradeniz Bölgesinde buğdayın yerine darı tarımı yapılmaktadır Alan halkının esas besin maddesi olduğundan ticarette değeri yokturKaradenizin iç kesimlerinde takvim yüzde 10 miktarında buğday üretimi yapılmaktadır *

Similar threads

karadeniz bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı ne kadardır Cevap: karadeniz bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı Buğday bitkisi ilk yetişme doneminde yani ilkbaharda yağış ister Olgunlaşma ve hasat doneminde kuraklık gerekirBu ozelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
karadeniz bölgesinin buğday üretimi, karadeniz bölgesindeki buğday üretimi Buğday bitkisi birincil yetişme döneminde yani ilkbaharda yağış ister Olgunlaşma ve hasat döneminde kuraklık gerekirBu özelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında tarımı yapılamaz Karadeniz Bölgesinde buğdayın yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
marmara bölgesinde buğdayın son 4 takvim üretim miktarı ne kadardır? Cevap: marmara bölgesinde buğdayın son 4 takvim imal miktarı Marmara bölgesinde buğday en fazla üretilen hububattır Ekili alanların takriben yarısı buğday olup buğdayı şekerpancarı, darı ve gündöndü izler Alan, Türkiye'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
İçanadolu bölgesinde buğdayın son 4 yıllık imal miktarı nedir Cevap: İçanadolu bölgesinde buğdayın son 4 yıllık üretim miktarı İç anadolu bölgesinde son 4 yıllık üretim miktarı tablosu aşağıdadır: *
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Türkiyede Yetişen Tarım ÜrünleriÖzellikleriBölgelere Göre Dağılı Türkiyede Yetişen Tarım Ürünleri, Özellikleri, Bölgelere Göre Dağılı, Buğday Ilk yetişme döneminde (ilkbaharda) yağış ister Olgunlaşma ve hasat döneminde kuraklık gerekirBu özelliğinden nedeniyle Karadeniz kıyılarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt