Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karadeniz Fıkraları

Karadeniz Fıkraları
0
369

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
gülünç karadeniz fıkraları
AĞAÇLARADAN GÖREMİYORUM
Temelle Dursun ormanda yürüyorlarBir ara Temel Dursuna sesleniyor :
Dursun ormanın güzelliğine bak
Dursun:
Ağaçlardan göremiyorumki

AKŞAM SERİNLİĞİNDE
Bir mecliste konuşulurken,
Amerikalı :
Biz Mars'a gideceğiz, demiş
Alman :
Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş
Fransız :
Atom bombasını etkisiz ışık halkası getirecek projelerimiz var, demiş
Bizim Karadenizli de onlardan geri kalmamak için :
Biz de güneşe gideceğiz, demiş
Güneşe gidemezsiniz, demişler Güneş yakar
Karadenizli gülümsemiş :
o kadar da enayi değiliz, ast, demiş Akşam serinliğinde gideceğiz

ALERJİ
Temel, Cemal'e :
Fadime'nin kürke alerjisi var
Nerden pileysun?
Ne süre kürk giymiş pi avrat cörse hastalanayı

ANLAMLI ANLAMLI
Karadenizlinin biri hemşerisine anlatıyor :
Dün belediye otobüsüne bindim; ast koltuktaki adam bilet almamışım gibi bana anlamlı manalı baktı
Sen ne yaptın?
Bende bilet almışım gibi manalı manalı ona baktım

ARABAM DIŞARIDA
Temel kırtasiye'ye girmiş, tezgahtara :
Pana pir roman lazum, demiş
Kırtasiye tezgahtarı sormuş :
Efendim agır mı olsun hafif mi?
Temel :
Farketmez, nasul olsa arabam dısarudadur *

Similar threads

imageskaradenizfikralari5ae8f07bcd6c8 komik karadeniz fıkraları AĞACLARADAN GOREMİYORUM Temelle Dursun ormanda yuruyorlarBir ara Temel Dursuna sesleniyor : Dursun ormanın guzelliğine bak Dursun: Ağaclardan goremiyorumki AKŞAM SERİNLİĞİNDE Bir mecliste konuşulurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Karadeniz Fıkraları Karadeniz Bölgesinin Fıkraları Karadeniz Fıkraları hakkında veri Karadeniz fıkralarının özellikleri Karadeniz Bölgesinin Fıkraları Karadeniz fıkralarının en manâlı özelliğinin, Karadenizlinin karakterini yansıtmasıdır Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ordu FenEdebiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Temel Dursun Fıkraları En Guzel Temel Dursun Fıkraları Temel Dursun Fıkraları Kısa ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP Sevgili oğlum Temel Senin hızlı okuyamadığını bildiğim icin mektubu yavaş yavaş yazıyorum Artık senin buyuk şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Temel Dursun Fıkraları En Hoş Temel Dursun Fıkraları Temel Dursun Fıkraları Kısa ANNESİNDEN ESAS'E MEKTUP Sevgili oğlum Temel Senin çabuk okuyamadığını bildiğim için mektubu ağır ağır yazıyorum Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir gazetede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Komik Karadeniz Fıkraları En Komik Laz Fıkraları Recetesiz veremiyoruz Lazın eczanesine eli silahlı, yuzu kadın coraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahı Laza doğrultup: Cabuk kasadaki her şeyi ver! Ozur dilerim, recetesiz hicbir şey veremiyoruz hemşerum 2 kere 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,442Kullanıcılar
ruzhsjahwhSon üye
Üst Alt