Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karadeniz’in Meşhur Kuymağı (Kahvaltıların Baştacı)

Karadeniz’in Meşhur Kuymağı (Kahvaltıların Baştacı)
0
187

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Karadeniz'in Meşhur Kuymağı (Kahvaltıların Baştacı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 su bardağı ılık su (200 ml ölçü )
  • 1 ,5 çay kaşığı tuz
  • 300 gram mozzeralle peyniri ( yada lisan peyniri

Karadeniz'in Meşhur Kuymağı (Kahvaltıların Baştacı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavayı ocağa alın içine tereyağını ekleyin ,eriyince içine mısır ununu ekleyin.
  2. Karıştıra karıştıra 2 dakika orta ateşte hafif kavurun.
  3. Daha sonra suyunu ekleyin süratli hızlı karıştırın.
  4. Koyulaşınca içine peyniri iri doğrayın.Kuymağa ekleyin.
  5. Tuzunu da ekleyin karıştırın.
  6. Peynir eriyince kıvam alınca ocaktan alın ,sıcak servis yapın .
  7. Tuzunu kendi damak tadınıza nazaran ekleyin derim.
Karadeniz'in Meşhur Kuymağı (Kahvaltıların Baştacı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt