Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karamelize Olmuş Sarma Kazan Dibi Tarifi

Karamelize Olmuş Sarma Kazan Dibi Tarifi

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
karamelize-olmus-sarma-kazan-dibi-tarifi.jpg

Karamelize Olmuş Sarma Kazan Dibi Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1,5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
Tepsiyi yağlamak için
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
Üzeri için
  • Toz antep fıstığı

Karamelize Olmuş Sarma Kazan Dibi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeleri orta boy bir tencereye koyun ocağa alın koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
  2. Orta boy bir tepsiye önce bir tatlı kaşığı tereyağı sürüp pişmiş olan muhallebi den 5 yemek kaşığı koyup tepsinin her yerine yayın ocağa alın muhallebi yana na kadar tepsiyi çevirerek pişirin.
  3. Tenceredeki muhallebi ye tereyağı ve vanilya ilave edin 5 dakika çırpıcı yardımıyla iyice çırpın.
  4. Tepsiye dökün bir gece buzdolabında bekletin.
  5. Keserek sarıp servis yapın.
  6. Üzerine antep fıstığı ile servis yapın. Afiyet olsun ⭐⭐⭐⭐⭐.
Karamelize Olmuş Sarma Kazan Dibi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt