Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Hoşaf

Karışık Hoşaf
0
87

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
karisik-hosaf.jpg

Karışık Hoşaf Tanımı İçin Gereçler

  • 10 adet kadar elma
  • 1 büyük kase kadar kuru kayısı
  • 1 kase kuru üzüm
  • 1 kabuk tarçın
  • 2 – 3 adet karanfil
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yeteri kadar su
Süslemek için
  • Nar

Karışık Hoşaf Tanımı Yapılışı

  1. Elmalarımızı güzelce yıkayıp kabuklarını soyalım ve küp küp doğrayalım.
  2. Elmalarımızı uygun bir tencereye alıp yeteri kadar su koyalım ve kaynamaya bırakalım. Bu sırada kayısılarımızı yıkayalım.
  3. Kaynayan hoşafa şekeri, kayısıyı ve üzümü ek edelim karıştıralım.
  4. Akabinde karanfil ve tarçını da ekleyip 10 dk kadar kaynatalım.
  5. Ocağı kapatalım ve soğumaya bırakalım.
  6. Hoşafımızdan servis tabağına biraz alıp üzerini narla süsleyip servis edelim.Afiyetler olsun ????.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt