
Karışık Kış Salatası Tanımı İçin Gereçler
- Brokoli istediğiniz ölçüde
- Karnabahar istediğiniz ölçüde
- 1 büyük havuç
- 2 küçük patates
- Çok az tuz
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yarım tatlı kaşığı pul biber
- 2 dolu yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
Karışık Kış Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Sebzelerin kabuklarını soyup doğrayın brokoli ve karnabahar da modüllere bölün.
- Bir tencerenin içine alın.
- Üzerine kaynamış olan suyu dökün.
- Üzerine tuz ekleyin ocağa alın pişirin ve brokoli çabuk piştiği için onları kevgir ile alın.
- Havuç ve patatesli pişince onları da alın servis kasesine dökün.
- Başka bir küçük tavaya sıvı yağ koyun kızdırın içine pul biber ekleyin. Yavaşça döndüren sebzelerin üstüne gezdirin.
- Farklı bir kaseye yoğurtlu karışımı hazırlayıp sebzelerin üstüne gezdirin. Şimdiden afiyet olsun????.