Karışık Kızartma Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet patlıcan
- 1 adet kabak
- 1 adet patates
- 8 adet biber (Ben ince biber kullandım)
- 2 adet domates
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
Karışık Kızartma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle patlıcanlarımızı alacalı soyup yuvarlak doğrayıp tuzlu suda 10 dk bekletelim.
- Kabaklarımızı ve öbür gereçleri doğrayalım.
- Domatesleri rendeleyelim ve üzerine sıvı yağ, sarımsak ekleyerek sos halinde pişirelim.
- Sırasıyla kızartıp, servis tabağına dizelim.
- Domates sosumuz pişince en üste ekleyelim.???? Şimdiden afiyet olsun