Karnabahar Kısır Bulgursuz Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım karnabahar
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz
- Pulbiber
- Sumak
- Maydanoz
- Domates
- Salatalık
- Nane
- Dereotu
- 2 yemek kaşığı nar eksisi
- 1 adet limon
Karnabahar Kısır Bulgursuz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabahar robottan geçirelim.
- Soğanı küçük küçük doğrayıp, zeytinyağı ve salça ile soteleyelim. Robottan geçirdiğimiz.
- Karnabaharı ekleyelim ve 10-15 dakika karıştırarak pişirelim ve soğumasını bekleyelim.
- O sırada yeşillikle zerzevatları keselim ve kaseye ekleyelim.
- Nar eksisi, limon ve baharatlar ekleyip, karıştıralım. Afiyet olsun????