![karnibahar-kizartmasi-3.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/02/15/karnibahar-kizartmasi-3.jpg)
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Gereçler
- 1 küçük karnabahar
- Yarım şişe maden suyu
- 1 yumurta
- 1 kaşık nişasta
- Yarım su bardağından az un
- Tuz ve karabiber
Karnabahar Kızartması Tanımı Yapılışı
- Öncelikle materyalleri hepsini uygun bir kaba alıp karıştırıyoruz. Unu az gelirse ekleyebilirsiniz .
- Denetimli dökelim tek dikkat etmeniz gereken boza kıvamında olacak.
- Fazla dağılmaya müsait olmadan haşlanan çiçeklerimizi sosumuza batırıp kızgın yağda kızartıyoruz afiyetle
.????daha fazla tanım için insagram hesabımı takibe alırsanız çok keyifli olurum
@burcuile.