Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
karnabahar-kizartmasi-4.jpg

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet küçük karnabahar
  • Su
  • Tuz
Sosu için ;
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ
Üzeri için;
  • Dilerseniz sarımsaklı yada sade yoğurt

Karnabahar Kızartması Tanımı Yapılışı

  1. Sert olan kısımları ayıklanmış olan karnabaharları bir tencereye koyup üzerine sıcak su ve tuz ekleyerek haşlayın çok pişmemesine dikkat edin.
  2. Öteki bir kapta yumurta ve sütü çırpın daha sonra un ve tuzu ekleyerek çırpmaya devam edin.
  3.  Haşlanmış olan karnabaharları süzüp karışıma bulayarak kızgın yağda çevirerek kızartın.
  4.  Üzerine sarımsaklı yada sade yoğurt dökerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :).
 
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt