Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
karnibahar-kizartmasi.jpg

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • Orta uzunluk karnabahar
  • 3 adet yumurta
  • 1 ,5 yemek kaşığı un
  • 2 tatlı kaşığı tuz
Üzerine
  • Pul biber
  • Sarımsaklı yoğurt

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharı modüllere ayırıp su dolu tencereye alalım.
  2. Üzerine 1 tatlı kaşığı,tuzu ekleyip haşlayalım.
  3. Karnabahara çatal basitçe batıyorsa kafidir güzelce hamur olmasın kızartırken parçalanmasın.
  4. Daha sonra bi kaba yumurta un ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip düzgünce çırpalım.
  5. Bir tencereye yağ koyalım ve kızdıralım.
  6. Hazırladığımız harca karnabaharları bulayıp yağın içine koyalım ve kızartalım.
  7. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber ekleyelim.
  8. Afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt