Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması
0
24

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
karnabahar-kizartmasi-1.jpg

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Gereçler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • Tuz
  • Su
Sosu için;
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
Yoğurt için;
  • 1 kase yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 diş sarımsak
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabaharın sert olan kısımlarını keselim ve bir tencerenin içine koyalım.
  2. Üzerini geçecek biçimde su ekleyelim tuzunu ekleyelim haşlayalım, dikkat edelim dağılmaması için fazla haşlamayalım.
  3. Haşlanan karnabaharları süzdürelim.
  4. Diğer bir kapta sosunu hazırlayalım gereçlerini ekleyerek çırpalım.
  5. Haşlanmış karnabaharları hazırladığımız sosa tek tek batıralım ve kızgın yağda hertarafını çevirerek kızartalım.
  6. Yoğurdu için; mayonez ve rendelenmiş sarımsağı yoğurda ekleyerek karıştıralım, ister üzerine dökün ister kızarmış karnabaharın yanında kasede servis edin. Afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt