Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 bütün karnabahar
- 2 yumurta tuz
- Kızartmak için
- Sıvı yağ
- Haşlamak için;
- Su
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle karnabaharı küçük olmayacak şekilde keselim.
- Haşlamak için, tencereye su alın biraz tuz ekleyin.
- Çatal batacak kadar haşlayın fakat çok haşlamayın dağılmasın.
- Başladıktan sonra süzgeçten geçirin iyice süzüldüğünde avucunuza koyun ve bastırın.
- Yumurtaları bir kapta tuzunu atıp karıştırın.
- Tavaya yağı alın, biraz yakın ve karnabahar parçalarını yumurtaya bandırın.
- Yağa koyup kızartın afiyet olsun.