Karnabahar Mantı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 bütün karnabahar
- 1 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 fincan su
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Kırmızı toz biber
- 2 diş sarımsak
- Sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos
Karnabahar Mantı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İnce ince doğranan karnabaharları yağ koyduğumuz tenceremize alıp 5 dk kadar kavuruyoruz.
- 5 dakika sonra üzerine 2 diş sarımsak, baharatlar ve suyunu ekleyip kapağını kapatıyoruz orta ateşte yaklaşık 25 dakika pişiriyoruz.
- Üzerine tercihen sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .