Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnıyarık İçin Buzluk Patlıcan (Pratik)

Karnıyarık İçin Buzluk Patlıcan (Pratik)
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
karniyarik-icin-buzluk-patlican-pratik.jpg

Karnıyarık İçin Buzluk Patlıcan (Pratik) Tanımı İçin Gereçler

  • İstediğin kadar patlıcan
  • 1 su bardağı sıvıyağ

Karnıyarık İçin Buzluk Patlıcan (Pratik) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle patlıcanları yıkayıp kurulayalım kuyruklarını keselim ortalarından bi kesik atalım.
  2. Yağımızı tavaya alalım ısıtalım.
  3. Patlıcanları ısınan yağın içine alalım her tarafını çevire çevire kızartalım üzerlerine azıcık tuz serpelim.
  4. Kızaran patlıcanları kağıt havlu serdiğimiz tepsiye yerleştirelim.
  5. Yağını çekip salınca buzluk poşetlerine koyup derin dondurucada koruma edebilirsiniz.( ani gelen konuklar için ve meskende yemek yoksa acil bi işiniz varsa çabucak buzluktan çıkarıp yapabileceğiniz nefis bi yemek için karnıyarıklık patlıcan ).
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt